Whiplash & Letselschade
Because we care

Persoonlijke introductie.


Heeft u vragen? Stuur een mail bericht en wij nemen contact met u op of sturen u een antwoord mail.

Geachte heer/mevrouw,


Mijn naam is Bob Klip ben al meer dan 40 jaar whiplashpatiënt. Na een persoonlijke strijd van ongeveer 13 jaar om mijn eigen schade te verhalen, was ik vastberaden om andere te helpen die slachtoffer worden/zijn van een whiplashongeval. Dit doe ik nu al bijna 26 jaar.


Mijn eigen ervaring als whiplashpatiënt heeft me diep inzicht gegeven in de uitdagingen en obstakels waar slachtoffers mee te maken krijgen na een ongeval. Ik begrijp de fysieke, emotionele en financiële impact die dit soort letsel kunnen hebben en hoe het hele proces van het verhalen van schade een overweldigende taak kan zijn.


Het is mijn missie geworden om mijn kennis en ervaring te delen en bij te dragen aan het welzijn van andere die zich in vergelijkbare situaties bevinden. Met toewijding en empathie bied ik bijstand en hulp aan slachtoffers van whiplash ongevallen bij het opzetten van de schade procedure.


Mijn doel is om u te begeleiden door het complexe proces van schadevergoeding, en ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd. Samen kunnen we werken aan het verzamelen van het bewijsmateriaal, het opstellen van een zo sterk mogelijk dossier en het aangaan van de nodige stappen om een compensatie voor uw leed te verkrijgen.


Als u momenteel worstelt met de nasleep van een whiplashongeval, sta ik klaar om u te ondersteunen en u te voorzien van de nodige begeleiding om uw leven weer op de rails te krijgen. U hoeft dat niet alleen te doen, ik ben er om u te helpen en samen kunnen we voortgang bereiken.


Voor meer informatie of om een persoonlijk gesprek in te plannen, kunt u contact met mij opnemen via 06-815 75 995 of via info@whiplash-info.nl of info@bklipletselschade.nl 

Ik kijk ernaar uit om u bij te staan en u te helpen de gerechtigheid en compensatie te krijgen waarop u recht heeft.https://www.facebook.com/WhiplashInformatiecentrumEuropa